CONTAGEST > EMPRESA

EMPRESA


Sobre nosaltres

Contagest neix com a concepte fa 30 anys a la ciutat de Lleida. Els seus socis fundadors van advertir, a través de la seva activitat diària en una gestoria administrativa, quines eren les necessitats de la petita i mitja empresa en aquell moment. Es van adonar que el petit i mig empresari requeria un servei basat en 3 eixos:

 • Servei d'assessoria integral: permet un estalvi considerable de temps en poder solucionar tots els seus problemes i dubtes a través d'un únic interlocutor.
 • Servei especialitzat en cadascun dels camps de la gestió empresarial: l'entitat s'estructura en departaments dirigits per especialistes en cadascuna de les àrees de la gestió empresarial, la qual cosa permet un assessorament immediat i especialitzat.
 • Servei executiu: fins al moment les gestories realitzaven tràmits però no intervenien en la presa de decisions de l'empresari; a partir del canvi de model, les assessories no solament tramiten sinó que també participen en el procés de decisió. De fet són un directiu o executiu de l'entitat a la qual representen.

El nou concepte que sorgeix de l'experiència personal i dilatada dels seus socis fundadors, evoluciona les Gestories Administratives existents fins al moment en Assessories empresarials dirigides a un ampli grup de clients; aquest canvi de tendència i increment de volum de negoci permet oferir un servei especialitzat i personalitzat a un preu fix i assequible per al petit empresari.

El nou concepte de negoci d'assessoria empresarial integral, no va ser entès i per tant combatut judicialment pel sector en els seus inicis, ha estat un model d'èxit fins al punt que pràcticament ha desaparegut la gestoria administrativa tradicional per transformar-se en essència al que Contagest va idear ja des dels seus inicis.

EQUIP


xavier
Xavier Querol Cap del Departament Fiscal Comptable
 • Licenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials.

 • Diplomat en Ciències Actuarials.

 • Doctorat Matemàtica Financera.

 • Gestor Administratiu.

raul
Raul Girones Departament Fiscal / Comptable
ferran
Ferran Querol Cap del Departament Laboral
 • Licenciat en Dret.

 • Gestor Administratiu.

rebeca
Rebeca Llusa Departament Laboral
eva
Eva Oncins Departament Laboral
angel
Angel Maya Cap del Departament de Gestió Administrativa
 • Diplomat en Relacions Laborals.

 • Postgrau Expert Universitari en Logística i Trasnports per a formadors de CAP.

 • Conseller de Seguretat ADR totes les especialitats.

rosa
Rosa Serret Departament de Gestió Administrativa
carme
Carme Cardet Departament de Gestió Administrativa
jaume
Jaume Carrasco Departament de Gestió Administrativa
lidia
Lidia Mateus Departament de Gestió Administrativa
ana
Ana Garcia Departament de Gestió Administrativa
alfons
Alfons Clemente Cap comercial de la Corredoria d'Assegurances
dolors
Dolors Casas ATENCIÓ CENTRALETA TELEFÒNICA I RECEPCIÓ

Carrer Cos - Gayón, 4
25002 Lleida
Tel: 973 264 333
Fax: 973 274 397
acontagest@contagest.com


Utilitzem les cookies pròpies i de tercers paràgraf Millorar l'Experiència de navegació i oferir Continguts d'Interès. Aceptar