CONTAGEST > SERVEIS > ASSEGURANCES

Assegurances


Habitualment ens trobem que els nostres clients disposen d'un elevat nombre d'assegurances contractades amb diferents companyies asseguradores. Sovint això implica per ells una dificultat de gestió i, en la majoria dels casos, un cost més elevat perquè estan duplicant cobertures entre les diferents assegurances, o bé perquè no han triat la millor companyia d'assegurances per a cada casuística particular.

Per això, des de Contagest hem dissenyat un model d'anàlisi i auditoria gratuïta per proposar als nostres clients una solució única i centralitzada. Aquesta solució els permetrà reduir l'import que paguen en assegurances i tenir un únic interlocutor per gestionar qualsevol aspecte relacionat amb les seves assegurances, independentment de què es tracti.

1.

Tens contractats diverses assegurances amb diferents asseguradores?

2.

Des de Contagest et farem una auditoria gratuïta
de tots ells per detectar millores

3.

Una vegada feta l'auditoria et presentarem l'anàlisi de les teves assegurances i un pla global que millori la teva situació actual..

4.

Obtindràs una solució amb un cost menor,
mantenint les teves cobertures i amb un únic interlocutor

Carrer Cos - Gayón, 4
25002 Lleida
Tel: 973 264 333
Fax: 973 274 397
acontagest@contagest.com


Utilitzem les cookies pròpies i de tercers paràgraf Millorar l'Experiència de navegació i oferir Continguts d'Interès. Aceptar