CONTAGEST > POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

POLÍTICA DE DEVOLUCIONS


Dret de desistiment

Per exercir el dret de desistiment, el client disposa d'un termini de 14 dies naturals , a comptar de la data de la realització del pagament. Per a això haurà de completar el formulari establert més avall, informant de la incidència de desistiment amb tots els detalls possibles.
No es farà cap reemborsament si el servei ja ha estat satisfet.

Dret de cancel·lació

El client final podrà sol·licitar la cancel·lació del servei contractat en qualsevol moment previ a la realització del mateix. Un cop satisfet el servei ja no serà viable la cancel·lació.

Edat mínima

No hi ha edat mínima per a la contractació d'un servei ni per a l'ús de la plataforma de pagament Contagest Online Pagaments

Reintegrament del pagament

Si vostè té un problema amb un servei que no ha estat resolt pel nostre suport tècnic o personal d'atenció al client , pot sol•licitar el reintegrament del pagament dins el termini establert en els nostres Termes pas és completar el formulari de devolució.

Aquest formulari ha de ser completat en la seva totalitat, i li respondrem per correu electrònic dins dels següents 3 dies hàbils, amb les instruccions per formalitzar el reintegrament.

FORMULARI DE REINTEGRAMENT DEL PAGAMENT

Accepto els Termes i Condicions*

Utilitzem les cookies pròpies i de tercers paràgraf Millorar l'Experiència de navegació i oferir Continguts d'Interès. Aceptar