CONTAGEST > SERVEIS > Comptable

Comptable


Recolzem a les empreses en la seva operativa diària assessorant-les i confeccionant la seva comptabilitat així com facilitant la gestió i presentació dels seus impostos. Ens preocupem no només de portar la comptabilitat al dia, sinó de realitzar la conciliació de l’àrea comptable amb l’àrea fiscal i amb els registres bancaris.

Disposem d’un equip de professionals format i amb una àmplia experiència en gestió comptable que vetlla pel correcte registre de la seva comptabilitat i que va més enllà prestant un servei d’assessoria per optimitzar la comptabilitat resolent qualsevol dubte que pugui sorgir.

Algunes de les principals gestions que realitzem:

1

Elaboració de comptabilitat:

Realitzem gestions pròpies d’aquest àmbit com la gestió de seients comptables, anàlisi i comptabilització d’amortitzacions i provisions. També podem confeccionar tot tipus de llistats personalitzats dels seus registres comptables en format Excel, Acces o Text que li permetin analitzar la seva informació financera i comptable facilitant-li el procés de presa de decisions relacionada amb la seva gestió.


2

Legalització de llibres comptables:

Confeccionem els llibres de comptabilitat obligatoris agrupats sota la denominació oficial de “Comptes anuals” (entre ells es troben el llibre de balanços, l’inventari de comptes, pèrdues i beneficis i el llibre diàri). Procedim a la seva presentació al Registre Mercantil corresponent en el termini legalment establert.


3

Conciliació Comptable-Fiscal-Bancaria:

Ens assegurem que la seva comptabilitat reflecteixi la situació real de la seva empresa i que compleixi amb tots els requisits i estàndards fiscals imprescindibles. Perquè d’acord amb la nostra experiència podem assegurar que els registres comptables no només han de ser correctes, sinó que també ho han de semblar.


4

Assessorament comptable:

Més enllà de totes les necessitats i obligacions comptables del seu dia a dia, posem al nostre equip d’especialistes a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte que li pugui sorgir dins de l’àrea comptable.


Carrer Cos - Gayón, 4
25002 Lleida
Tel: 973 264 333
Fax: 973 274 397
acontagest@contagest.com


A Contagest utilitzem cookies pròpies i de tercers amb finalitat analítica i publicitària. Pots acceptar totes les cookies, rebutjar-les o configurar les teves preferències, fent clic aquí on podreu obtenir més informació.