CONTAGEST > NOTICIES > Liquidacions Trimestrals del 3T de 2017

Liquidacions Trimestrals del 3T de 2017

22 Setiembre 2017 |

    Li recordem que en el mes d'octubre ha de fer la presentació de l'IVA, de les retencions a compte de renda i del pagament fraccionat de societats (exercici  en curs) i renda (en aquest cas per a empresaris i professionals en estimació directa i objectiva). 

    En concret, el pròxim dia 20 d'octubre s'ha de presentar i si escau procedir a l'ingrés del 3r TRIMESTRE 2017 corresponent a l'IVA i al pagament fraccionat de l'IRPF en relació a les activitats empresarials i professionals, així com a l'ingrés de les retencions sobre els lloguers de locals de negoci i sobre les rendes de capital.

    En el cas de societats, els recordem també que el pròxim dia 20 d'octubre finalitza el termini per presentar el segon pagament fraccionat de 2017 de l'impost sobre societats.

    Aquelles societats que tinguin la condició de gran empresa (volum d'operacions superior a 6.010.121,04 euros durant els 12 mesos anteriors a l'inici del període impositiu a compte del qual es realitzen els pagaments fraccionats), han de presentar obligatòriament el model 202, amb independència que no hagin d'efectuar cap ingrés en concepte de pagament fraccionat.

    El model 202 s'ha de presentar obligatòriament per via telemàtica (encara quan en conseqüència fos "quota zero"), sempre observant el termini màxim de presentació, que finalitza el pròxim 20 d'octubre (tret que es domiciliï el pagament, en aquest cas el termini de presentació finalitza el pròxim 16 d'octubre).

 

Societats civils

    Tingui present que com a conseqüència de l'última reforma fiscal, en 2016 moltes societats civils van passar a ser contribuents de l'impost sobre societats. Doncs bé, les societats civils amb objecte mercantil estan obligades a satisfer els pagaments fraccionats de l'impost sobre societats, com la resta de societats.

    Per aquest motiu, els preguem que, com més aviat millor, ens facilitin tota la documentació així com aquelles dades que els sol·licitem per poder realitzar la confecció  i presentació d'aquestes declaracions.

     Com sempre estarem a la seva disposició per resoldre qualsevol dubte o ampliar la informació que necessiti.


Utilitzem les cookies pròpies i de tercers paràgraf Millorar l'Experiència de navegació i oferir Continguts d'Interès. Aceptar