CONTAGEST > NOTICIES > Visat per transport privat de mercaderies

Visat per transport privat de mercaderies

17 Diciembre 2015 | Laboral

Us recordem que si es volen transportar mercaderies per compte propi com a complement d'activitats econòmiques principals que realitzen empreses o autònoms que  no es dediquen al transport de mercaderies per compte d'altri, cal sol·licitar una autorització de transport.

Cadascun dels vehicles, amb un pes màxim autoritzat superior a 3.500 kg, amb els que es vulgui realitzar aquest tipus de transport hauran de comptar amb una còpia certificada de l'autorització de transport que s'expedirà identificant-la per la seva matrícula

Les autoritzacions de transport privat complementari de mercaderies s'han de renovar cada dos anys, concretament  els anys imparells.  Per aquest motiu us recordem que el termini per a presentar les sol·licituds de visats de l'any 2015 va finalitzar el 30 de novembre.

Si no heu sol·licitat el visat, encara estem a temps de demanar la rehabilitació de l'autorització de transport. Poseu-vos en contacte amb el departament de gestió administrativa i us informarem sobre els documents necessaris per efectuar el tràmit.


Utilitzem les cookies pròpies i de tercers paràgraf Millorar l'Experiència de navegació i oferir Continguts d'Interès. Aceptar